LOKASI

Lot K-4, Kawasan Perindustrian MARA Bukit Kor, 21600 Marang Terengganu

HUBUNGI

09-6170416

Produk Timbang Kilo no 1

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email

Produk Timbang Kilo no 1

 

Dalam industri produk kecantikan dan kesihatan, tidak lari daripada produk yang dikaitkan dengan produk timbang kilo. Produk ini biasanya dikatakan terhasil daripada negeri seberang iaitu Thailand atau Indonesia.

Kenapa perkara ini berlaku?, ini diterangkan beberapa sebab iaitu:-

Murah

Berkesan

Repeat Customer

Untung Tinggi

Terpedaya dengan kata-kata manis Pengeluar

Jalan pintas untuk mengaut untung lebih dalam masa yang singkat tanpa mengira kesan yang akan dihapi oleh pengguna pada masa hadapan.

Namun apa yang menjadi permasalah sekarang juga adalah kesedaran pengguna yang tidak tahu akan akibatnya. Pengguna hanya inginkan yang cepat dan berkesan. Namun kesannnya tidak dipedulikan.

 

Tetapi  produk timbang kilo boleh mengakibatkan

 

Dalam tempoh biasanya dalam tempoh 10 tahun akan menyebabkan masalah pada kuit dan membawa kepada kanser kulit. Kesan dalaman yang tidak stabil. Mendatangkan lagi penyakit baru yang lain.

Namun pada waktu ini, penyesalan sudah tidak berguna. Ramai mangsa yang tidak berdosa menjadi mangsa. Duit yang sangat banyak pula perlu dihabiskan untuk merawat penyakit akibat penyakit tersebut.

Apa yang perlu difikirkan disini adalah kejujuran dan keikhlasan owner produk dalam betul-betul membantu pengguna untuk mengatasi masalah mereka. Bukannya pergi kepada jalan pintas untuk melakukan produk ,seterusnya mengaut keuntungan daripada kesengsaraan orang lain.

Disini pihak kami mengesyorkan kepada produk owner agar mencari kilang yang betul-betul sah  dan dikawal disisi undang-undang Malaysia dan mempunyai produk yang bekualiti dan memenuhi standard piawai yang ditetapkan kerajaan Malaysia.

 

Kilang tersebut adalah

Kilang OEM adalah wajib berdaftar dengan KKM dan wajib mematuhi segala piawaian dan peraturan Natural Pharmaceutical (NPRA) untuk mendapatkan produk yang berkualiti dan selamat untuk pengguna.

Dengan kilang OEM juga dapat mempermudahkan Founder-founder yang menginginkan produk-produk yang dapat bersaing dengan pasaran

 

Kilang OEM mane yang yang patut dicari?

 

Disini saya ingin tunjukkan kepada anda ciri-ciri yang patut anda cari Kilang OEM yang menjadi idaman adalah

 

Tidak melalui orang tengah

Quality terbaik

Perbincangan formula yang terbaik

Tidak menggunakan bahan-bahan yang murah dan tidak berkualiti

MOQ yang rendah

harga yang rendah dan compitable

 

Jika ada masalah sentiasa mengadakan perbincangan meja bulat untuk menyelesaikan masalah tersebut dengan professional dan saksama.

Sudah semestinya kilang ini menyediakan produk yang BUKAN produk timbang kilo yang berada dipasaran. Hanya bahan-bahan yang terpilih dan berkualiti sahaja akan diberikan kepada setiap bakal owner produk untuk menjadikan produk mereka berkualiti tinggi dan insyaALLAH akan memberikan kesan postif kepada pengguna.

Ni adalah antara kilang yang terbaik untuk anda boleh hubungi dan memenuhi  keperluan anda untuk menjadi seorang founder. Tidak risau lagi akan produk timbang kilo yang dikeluarkan oleh pihak yang tidak betanggungjawab.

 

Kilang Ezzuerich Empire Sdn Bhd . Ianya adalah sebuah syarikat milik penuh 100% bumiputera yang ditubuhkan pada Jun 2017 dengan modal berbayar RM 500,000

(Gambar kilang)

produk timbang kilo

Kilang OEM Terengganu ini terletaknya di premis beralamat LotK-4 , Kawasan Industri MARA , Bukit Kor, 21600 Marang, Terengganu, Syarikat Ezzueriche Empire Snd Bhd turut dibimbing oleh Pihak MARA.

Apa yang special dengan kilang ini adalah

 • harga yang special daripada kami
 • MOQ yang rendah mengikut bajet anda
 • Khidmat nasihat percuma
 • Sample percuma
 • Milik bumiputra melayu sepenuhnya
 • Maklumat produk anda akan dirahsiakan
 • 1produk 1 formula rahsia dan ada perjanjian
 • Produk ada KKM dan ada HALAL
 • Syarikat yang kukuh
 • Ada ahli kimia yang bertauliah
 • Khidmat pembungkusan dengan idea yang menarik(USP)

Untuk anda yang berada di Terengganu , mahupun di Luar Terengganu, pihak kilang amat mengalu-alukan kedatangan anda ke kilang untuk berbincang lanjut apa keperluan yang anda mahukan dan apa yang pihak kilang boleh penuhi kehendak anda.

Sehubungan dengan itu untuk berhubung dengan pihak kilang, sila hubungi no dibawah untuk di guide macam mane untuk menjadi fouder yang Berjaya dimasa hadapan dengan menggunakan bahan-bahan yang terbaik. . Semoga selamat maju jaya.

produk timbang kilo

No Kilang: 09-6170416

Atau lawati hasil kerja kami di www.ezzueriche.com.my

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anda Perlukan Khidmat Nasihat Daripada Kami?

Isikan maklumat di bawah dan kami akan hubungi anda

× Boleh kami bantu anda?