LOKASI

Lot K-4, Kawasan Perindustrian MARA Bukit Kor, 21600 Marang Terengganu

HUBUNGI

09-6170416

ANDA NO 1 FOUNDER PRODUK KESIHATAN?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email

ANDA FOUNDER NO 1 PRODUK KESIHATAN?

 

STOK LAMBAT SIAP? PRODUK TIDAK BERKESAN?

 

Anda mesti selalu dilema apabila, Pengilang produk TIDAK MAMPU SEDIAKAN STOCK yang mencukupi pada masa anda perlukan. Duit telah banyak dihabiskan semasa menjalankan marketing, order sangat banyak masuk, lantaran marketing yang berkesan dilakukan. Namun situasi lain pula menjelma iaitu tidak cukup stok.

 

Ia merupakan bagai mimpi ngeri kepada owner produk kesihatan dalam menjalankan perniagaan. Pengilang produk AMBIL MASA LEBIH SEBULAN untuk siapkan produk. Ini sangat mengganggu proses kelancaran produk kesihatan untuk dipasarkan.

 

Stock selalu tidak mencukupi menyebabkan Team, Agent atau Stokis bermasalah dengan customer. Sehinggakan customer minta duit pulangan semula diatas sebab kelewatan sampai stok, lagi parah Stock selalu lambat menyebabkan ramai agent atau stokis CABUT LARI.

 

Ia sememangnya menjadi barah dan duri dalam daging dalam sesebuah perniagaan. Agent atau stokis menjadi hilang kepercayaan kepada founder produk kesihatan jika perkara ini tidak diselesaikan secepat mungkin dan berlarutan. Sedangkan ianya bukan salah founder produk.

 

Keberkesanan Produk Kesihatan 

 

Salah satu kekuatan, dalam pembangunan produk adalah keberkesanan produk. Jika produk tidak berkesan, overpromise tetapi tidak seperti yang dijanjikan, maka pelanggan kan lari dan Team sale CABUT LARI akibat respon testimoni produk TIDAK BERKESAN.

 

Sangat penat apabila Sentiasa cari CUSTOMER BARU kerana produk tiada REPEAT ORDER dari CUSTOMER LAMA lantaran tiada kesan yang didapati daripada produk tersebut.

 

 

Apabila tiada customer lama repeat ,Fb Ads juga kadang-kadang agak tidak menentu, kadang-kadang Kos FbAds MELAMBUNG TINGGI akibat sentiasa mencari CUSTOMER BARU. Ini akan menyebabkan kos marketing menjadi semangkin tinggi dan peluang untuk hilang customer menjadi semakin tinggi.

 

TAPIIIIII jangan risau kami ada penyelesaian

 

Kami nak ANDA try sampel dari Kilang OEM kami, Ye kami mahukan ANDA TRY dulu. Apa yang kami JANJI kan kepada ANDA

MUDAH, CEPAT, BERKUALITI & MESRA PELANGGAN

 

Jika anda mempunyai idea atau formula sendiri, kami sangat-sangat mengalu-alukannya untuk berbincang dengan chemist kami, dan pihak kami akan cuba menyediakan , sama result seperti yang anda inginkan.

 

TAK PERLU MALU@SEGAN BOLEH DATANG KE KILANG KAMI Bertapak di Bukit kor, Marang, Terengganu.=)

 

Namun jika anda JAUH? Jangan risau, sampel kami boleh pos =) Cuba dulu sampel.

 

PERCUMA KHIDMAT NASIHAT (013-747 9596) Whatsapp –> http://bit.ly/BinaProdukEzzueriche3

 

Kami sebagai KILANG PRODUK OEM boleh syorkan produk-produk yang mendapat sambutan di Malaysia. Yang menjadi trending masa kini dan ianya sudah tentu menjanjikan pendapat lumayan apabila ianya mendapat tempat dihati rakyat Malaysia.

 

Ini JAMINAN KAMI kepada ANDA!!!

 

✔ JAMINAN MODAL RELEVAN, HARGA KILANG, TANPA ORANG TENGAH DAN PERUNDING.

.

✔ Menyediakan FORMULA produk TERBARU setiap MINGGU.

.

✔ FORMULA yang sememangnya BERKESAN dan senang untuk dapatkan TESTIMONI.

.

✔ JAMINAN siapkan produk tepat pada masa yang dijanjikan.

.

✔ MOQ paling rendah di Malaysia.

.

✔ Mana2 individu yang mempunyai IDEA dan FORMULA TERSENDIRI boleh juga berbincang dengan pihak kami.

 

INI MERUPAKAN KEPAKARAN KAMI!!!

 

Di Kilang kami menyediakan semua jenis Produk Makanan & Minuman, (SERBUK @ CECAIR/JUS). Kami juga menguruskan dan memudahkan kerja anda untuk urusan HALAL dan dan urusan KKM bagi menjamin KEPERCAYAAN daripada bakal customer nanti. Perkara tersebut kami uruskan A to Z sampai selesai.

 

Kami akan cuba untuk realisasikan impian ANDA, dan menyelesaikan segala masalah yang anda hadapi selama ini dengan izin ALLAH.

 

Matlamat kami juga ini menyelesaikan masalah yang dihadapi pihak customer melalui produk yang dijual oleh founder-founder dengan menyediakan produk-produk yang berkesan dan seterusnya akan menjadikan customer tersebut repeat order dan menjadi pelanggan setia sampai bila-bila.

 

Apabila customer sudah menjadi pelanggan tetap, sudah pastinya , kos marketing menjadi berkurang dan ianya automatic menjadikan untung lebih kepada founder-founder produk kesihatan.

 

Pihak kami juga menyediakan KHIDMAT NASIHAT secara percuma melalui talian (013-747 9596) Whatsapp –> http://bit.ly/BinaProdukEzzueriche3

Ataupun anda boleh layari ke website kami www.ezzueriche.com.my

“KEPUASAN ANDA, KEUTAMAAN KAMI”

 

#KUALITI PRODUK

#KEUTAMAAN KAMI

#KEBERKESANAN PRODUK

#KEPAKARAN KAMI

.

#binaproduk

#binaproduksendiri

#ownerproduk

#kilangproduk

#produksendiri

#jenamasendiri

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anda Perlukan Khidmat Nasihat Daripada Kami?

Isikan maklumat di bawah dan kami akan hubungi anda

× Boleh kami bantu anda?