LOKASI

Lot K-4, Kawasan Perindustrian MARA Bukit Kor, 21600 Marang Terengganu

HUBUNGI

09-6170416

Pemasaran produk no 1

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email

Pemasaran produk no 1

 

Nadi kepada sesuatu produk atau perniagaan untuk terus berdaya saing adalah pemasaran. Jika dilihat brand-brand besar seperti MCD , KFC , MILO tetap menjalankan aktivti pemasaran walaupun brand tersebut telah berusia berpulu-puluh tahun.

 

Proses aktiviti pemasaran adalah proses mengeluarkan duit untuk orang kenal jenama tersebut dan memudahkan lagi orang membeli jenama tersebut. Selain itu proses membakar duit untuk pemasaran adalah untuk menjadi jenama tersebut sentiasa terlekat dalam minda pelanggan dan menenggelamkan jenama-jenama baru yang masuk dalam pasaran.

 

Semakin banyak iklan yang lalu atau bermain diminda seseorang pelanggan, semakin membuatkan pelanggan semakin dekat dan percaya kepada produk tersebut. Apabila pelanggan telah percaya, maka itu membuktikan pemasaran produk tersebut adalah berjaya.

 

Setiap bulan malahan setiap tahun, beberapa persen daripada jumlah keuntungan perlu dilaburkan dalam planning tahunan. Dalam strategic planning tahunan, iklan pemasaran yang dijalankan perlulah creative dan akan menjadi ingatan dalam minda pelanggan.

 

Selagi produk tersebut mempunyai USP unix selling point, ianya akan menambat hati pengguna, selain ianya berkesan untuk pengguna mengikut apa yang ditawarkan kepada pengguna. Apabila ianya berkesan atau dapat menyelesaiakan masalah pelanggan, sudah semestinya produk tersebut dapat bertahan lama dipasaran.

 

Antara faktor yang penting dalam pemasaran adalah harga. Adakah harga yang ditawarkan setanding dengan dengan value yang diberikan. Jika ianya berbaloi, Produk tersebut memang menjadi permintaan golongan sasaran sepanjang zaman.

 

Kilang untuk pemasaran produk no1

 

Disini kami memperkenalkan kilang bumiputra yang mampu untuk menyediakan produk  yang memenuhi kehendak pengguna yang dapat memenuhi kehendak pasaran.

 

Kilang tersebut Adalah Ezzuerich Empire Sdn Bhd . Ianya adalah sebuah syarikat milik penuh 100% bumiputera yang ditubuhkan pada Jun 2017 dengan modal berbayar RM 500,000

 

(Gambar kilang)

pemasaran produk

Kilang OEM Terengganu ini terletaknya di premis beralamat LotK-4 , Kawasan Industri MARA , Bukit Kor, 21600 Marang, Terengganu, Syarikat Ezzueriche Empire Snd Bhd turut dibimbing oleh Pihak MARA.

 

Ianya juga bertaraf GMP iaitu Good Manufacturing Practice, semua aktiviti syarikat  dan insfrastruktur yang ada mestilah berasaskan kepada Standard Malaysia (Amalan Pengilangan Baik). Segala proses yang dilakukan adalah bersistem dan mempunyai prosedur operasi yang didokumenkan.

 

Apa yang menariknya kat kilang ni?

 

Yang specialnya kat kilang ni anda akan dapat menikmati :-

 

 • harga yang special daripada kami
 • MOQ yang rendah mengikut bajet anda
 • Bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice)
 • Khidmat nasihat percuma
 • Sample percuma
 • Milik bumiputra melayu sepenuhnya
 • Maklumat produk anda akan dirahsiakan
 • 1produk 1 formula rahsia dan ada perjanjian
 • Produk ada KKM dan ada HALAL
 • Syarikat yang kukuh
 • Ada ahli kimia yang bertauliah
 • Khidmat pembungkusan dengan idea yang menarik(USP)

 

Antar elemen penting dalam sesebuah kilang ialah Misi dan Visi. Dengan Visi dan Misi ini , kilang bergerak dengan penuh innovative dalam menjalankan keperluan dan kehendak pengguna dan keperluan pasaran tempatan dan pasaran luar. Visi dan Misi tersebut adalah:-

 

Visi

 

Untuk menjadi pengilang produk makanan dan minuman kesihatan yang berdaya saing, berkualiti dan halal serta diiktiraf Kenterian Kesihatan Malaysia dan beriltizam untuk menjadi antara pengeluar  dan pemasaran produk makanan yang terjamin halal

 

Misi

 

Menjadi kilang yang cemerlang dan terbesar dalam pengeluar produk makanan dan minuman kesihatan halal  ke seluruh dunia  disamping menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi dan peningkatan daya saing di Malaysia

 

Menjadi sebuah pengilang produk yang menjaga mutu dan kualiti dengan lebih baik serta mengeluarkan dan membekal produk makanan halal dan menepati citarasa tempatan dan antarabangsa

 

Menjadi pengilang membuat produk yang menandingi produk dipasaran serta dapat memasarkan produk yang bermutu dan perkhidmatan yang terbaik.

 

Untuk anda yang berada di Terengganu , mahupun di Luar Terengganu, kami amat mengalu-alukan kedatangan anda ke kilang kami untuk berbincang lanjut apa keperluan yang anda mahukan dan apa yang kami boleh penuhi kehendak anda.

 

Sehubungan dengan itu untuk berhubung dengan pihak kami , sila hubungi no dibawah untuk kami guide macam mane untuk menjadi founder yang Berjaya dimasa hadapan atau ape-ape pertanyaan yang ingin diajukan. Semoga selamat maju jaya dan jumpa dipuncak kejayaan.

 

pemasaran produk

No Kilang: 09-6170416

Atau lawati hasil kerja kami di www.ezzueriche.com.my

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anda Perlukan Khidmat Nasihat Daripada Kami?

Isikan maklumat di bawah dan kami akan hubungi anda

× Boleh kami bantu anda?