LOKASI

Lot K-4, Kawasan Perindustrian MARA Bukit Kor, 21600 Marang Terengganu

HUBUNGI

09-6170416

Jenama sendiri no 1

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email

Jenama sendiri no 1

 

Mempunyai jenama sendiri memang menjadi idaman setiap orang yang mula , berjinak-jinak dalam dunia perniagaan terutamanya dalam bidang pemasaran produk. Sebelum bermula dengan jenama sendiri biasanya para peniaga bermula dengan menjadi dropship atau agent kepada produk lain.

 

Sehinggalah satu tahap ianya akan berkembang menjadi stokis dan master stokis. Setelah sekian lama ataupun beberapa tahun. Ianya akan mula timbul minat untuk menjadi owner brand kepada jenama sendiri.

 

Namun ianya menjadi dilemma dikalangan mereka yang ingin membuat perniagaan jenama sendiri lantaran ada dikalangan mereka yang tidak jujur dalam berurusan. Antara masalah yang sering dihadapi adalah

 

Permasalahan kilang

 

– Tidak dapat kelulusan KKM

– Tidak dapat penuhi kehendak pelanggan apabila permintaan bertambah

– TIdak mesra pelanggan

– Tidak dapat penuhi keperluan apa yang dihajati pelanggan

– Jauh daripada tempat tinggal

– Minimum order yang tinggi

– Kos Mahal

– Tiada Nasihat yang betul

Anda tidak perlu risau lagi, semua keperluan anda ada jalan penyelesaian

 

Jalan Penyelesaian

 

Pemilihan kilang, adalah sangat penting kerana ianya melibatkan perjalanan perniagaan anda untuk jangka masa yang pendek atau panjang. Ada founder-founder yang mengadu, pada permulaan perniagaan dengan sesebuah kilang, ianya ok sahaja. Tetapi lama-lama kelamaan ianya mendatang masalah apabila permintaan tinggi, kilang tidak dapat penuhi keperluan yang diminta oleh pelanggan.

 

Dengan kilang OEM Terengganu ini, Anda tidak perlu risau akan hal itu. Kilang tersebut menyediakan Mesin Kilang yang modelnya paling moden dengan kapasiti pengeluaran yang besar boleh dilakukan. Ianya juga mempunyai tenaga pekerja yang terlatih yang dihantar ke pusat latihan sebelum diserap masuk kedalam kilang .

 

Pihak kilang juga ada beberapa Chemist( Ahli Kimia) yang bertauliah untuk membantu para founder mendapatkan formula yang terbaik terhadap setiap produk. Sudah tentu ianya merupakan formula yang terbaik dengan teknologi terkini yang tidak sama dengan fouder-founder lain untuk setiap produk.

 

Tapi apa nama kilang tu? Ok-ok … sabar ye…

 

Kilang tersebut Adalah Ezzuerich Empire Sdn Bhd . Ianya adalah sebuah syarikat milik penuh 100% bumiputera yang ditubuhkan pada Jun 2017 dengan modal berbayar RM 500,000

 

(Gambar kilang)

jenama sendiri

Kilang OEM Terengganu ini terletaknya di premis beralamat LotK-4 , Kawasan Industri MARA , Bukit Kor, 21600 Marang, Terengganu, Syarikat Ezzueriche Empire Snd Bhd turut dibimbing oleh Pihak MARA.

 

Apa yang menariknya kat kilang jenama sendiri ni?

 

Yang specialnya kat kilang ni anda akan dapat menikmati :-

 

 • harga yang special daripada kami
 • MOQ yang rendah mengikut bajet anda
 • Khidmat nasihat percuma
 • Sample percuma
 • Milik bumiputra melayu sepenuhnya
 • Maklumat produk anda akan dirahsiakan
 • 1produk 1 formula rahsia dan ada perjanjian
 • Produk ada KKM dan ada HALAL
 • Syarikat yang kukuh
 • Ada ahli kimia yang bertauliah
 • Khidmat pembungkusan dengan idea yang menarik(USP)

 

Antar elemen penting dalam sesebuah kilang ialah Misi dan Visi. Dengan Visi dan Misi ini , kilang bergerak dengan penuh innovative dalam menjalankan keperluan dan kehendak pengguna dan keperluan pasaran tempatan dan pasaran luar. Visi dan Misi tersebut adalah:-

 

Visi

 

Untuk menjadi pengilang produk makanan dan minuman kesihatan yang berdaya saing, berkualiti dan halal serta diiktiraf Kenterian Kesihatan Malaysia dan beriltizam untuk menjadi antara pengeluar  dan pemasaran produk makanan yang terjamin halal

 

Misi

 

Menjadi kilang yang cemerlang dan terbesar dalam pengeluar produk makanan dan minuman kesihatan halal  ke seluruh dunia  disamping menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi dan peningkatan daya saing di Malaysia

 

Menjadi sebuah pengilang produk yang menjaga mutu dan kualiti dengan lebih baik serta mengeluarkan dan membekal produk makanan halal dan menepati citarasa tempatan dan antarabangsa

 

Menjadi pengilang membuat produk yang menandingi produk dipasaran serta dapat memasarkan produk yang bermutu dan perkhidmatan yang terbaik.

 

Untuk anda yang berada di Terengganu , mahupun di Luar Terengganu, kami amat mengalu-alukan kedatangan anda ke kilang kami untuk berbincang lanjut apa keperluan yang anda mahukan dan apa yang kami boleh penuhi kehendak anda.

 

Sehubungan dengan itu untuk berhubung dengan pihak kami , sila hubungi no dibawah untuk kami guide macam mane untuk menjadi fouder yang Berjaya dimasa hadapan atau ape-ape pertanyaan yang ingin diajukan. Semoga selamat maju jaya dan jumpa dipuncak kejayaan.

 

No Kilang: 09-6170416

Atau lawati hasil kerja kami di www.ezzueriche.com.my

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anda Perlukan Khidmat Nasihat Daripada Kami?

Isikan maklumat di bawah dan kami akan hubungi anda

× Boleh kami bantu anda?