LOKASI

Lot K-4, Kawasan Perindustrian MARA Bukit Kor, 21600 Marang Terengganu

HUBUNGI

09-6170416

Bersedia menjadi Produk Owner no1 ?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on email
Email

Bersedia menjadi Produk Owner no1 ?

 

Jadikan 2020 ini menjadi tahun yang gilang gemilang untuk anda menjadi Produk Owner yang Berjaya dunia akhirat.

 

Tidak dapat dinafikan , untuk menjadi produk owner, banyak perkara perlu dikuasai oleh anda. Ianya memerlukan persediaan A to Z untuk menjadi ianya lengkap dan  lancar sepanjang penjualan produk tersebut.

 

Setinggi-tinggi bangunan KLCC , apa yang paling penting dalam proses pembangunan bangunan tersebut adalah TAPAK yang menjadi asas kepada naiknya bangunan pencakar langit tersebut.

 

Dalam nasihat perniagaan Cina juga sering mengaitkan tentang Bamboo Tree of Cina yang dikatakan untuk memperkuatkan akar, mengambil masa 4,5 tahun untuk ia mula tumbuh pucuk baru. Apabila pucuk telah tumbuh. Ianya mengambil masa hanya 5 minggu sahaja untuk naik setinggi 5 meter.

 

Ini menunjukkan persediaan untuk peringkat asas sangat penting dalam proses untuk menjadi owner produk. Supaya apabilaada angina kuat atau ada badai yang melanda, maka ianya masih bertahan kerana adanya akar yang kuat dibawah tanah tersebut.

 

Persediaan untuk menjadi produk owner

 

Ada 2 keadaan

 

Yang pertama adalah sebelum menjadi produk owner

Yang kedua adalah semasa menjadi produk owner

 

Mane yang lebih penting, fasa sebelum atau semasa ye Tuan, Puan?

 

Jawapannya adalah fasa sebelum. Kenapa fasa sebelum ya? Ianya adalah disebabkan oleh fasa persediaan melibatkan beberapa perkara iaitu

 

Produk development

Sales

Customer jurney

 

Manakala fasa semasa melibatkan

 

Marketing

Sales

Management

Finance

 

 

Fasa persediaan dikatakan lebih penting kerana ia adalah segala-galanya, ianya memerlukan perancangan teliti dan strategic planning yang rapi untuk menjalankan sesuatu projek.

 

Tapi ramai yang tersilap langkah dengan membuat produk dahulu. Tiada USP dan  terus menjalankan marketing , tetapi jika persediaan tidak dilakukan, ianya akan mengundang masalah yang lebih besar pada masa akan datang. Banyak duit akan dihabiskan sepanjang tempoh tersebut, jaminan pulangan belum tentu.

 

Contohnya anda sudah ade produk, selepas itu anda masuk kepada fasa marketing , masuk TV dan Radio , customer sudah mula mencari produk anda, tetapi anda tidak lagi mempunyai agent atau stokis di setiap negeri dimana ianya memudahkan customer membeli.

 

Ianya merupakan satu kerugian apabila tiada persediaan dilakukan tanpa perancangan yang betul.

 

Antara proses yang penting untuk menjadi produk ower dalah pemilihan kilang

 

Proses Pemilihan Kilang Produk Owner

 

Kilang OEM adalah wajib berdaftar dengan KKM dan wajib mematuhi segala piawaian dan peraturan Natural Pharmaceutical (NPRA) untuk mendapatkan produk yang berkualiti dan selamat untuk pengguna.

 

Dengan kilang OEM juga dapat mempermudahkan Founder-founder yang menginginkan produk-produk yang dapat bersaing dengan pasaran. Disini saya ingin tunjukkan kepada anda ciri-ciri yang patut anda cari Kilang OEM yang menjadi idaman adalah

 

Tidak melalui orang tengah

Quality terbaik

Perbincangan formula yang terbaik

 

Jika ada masalah sentiasa mengadakan perbincangan meja bulat untuk menyelesaikan masalah tersebut dengan professional dan saksama

 

Ni adalah antara kilang yang terbaik untuk anda boleh hubungi dan memenuhi  keperluan anda untuk menjadi seorang founder

 

Kilang Ezzuerich Empire Sdn Bhd . Ianya adalah sebuah syarikat milik penuh 100% bumiputera yang ditubuhkan pada Jun 2017 dengan modal berbayar RM 500,000

 

(Gambar kilang)

Kilang OEM Terengganu ini terletaknya di premis beralamat LotK-4 , Kawasan Industri MARA , Bukit Kor, 21600 Marang, Terengganu, Syarikat Ezzueriche Empire Snd Bhd turut dibimbing oleh Pihak MARA.

 

Apa yang special dengan kilang ini adalah

 

 • harga yang special daripada kami
 • MOQ yang rendah mengikut bajet anda
 • Khidmat nasihat percuma
 • Sample percuma
 • Milik bumiputra melayu sepenuhnya
 • Maklumat produk anda akan dirahsiakan
 • 1produk 1 formula rahsia dan ada perjanjian
 • Produk ada KKM dan ada HALAL
 • Syarikat yang kukuh
 • Ada ahli kimia yang bertauliah
 • Khidmat pembungkusan dengan idea yang menarik(USP)

 

Untuk anda yang berada di Terengganu , mahupun di Luar Terengganu, pihak kilang amat mengalu-alukan kedatangan anda ke kilang untuk berbincang lanjut apa keperluan yang anda mahukan dan apa yang pihak kilang boleh penuhi kehendak anda.

 

Sehubungan dengan itu untuk berhubung dengan pihak kilang, sila hubungi no dibawah untuk di guide macam mane untuk menjadi fouder yang Berjaya dimasa hadapan atau ape-ape pertanyaan yang ingin diajukan. Semoga selamat maju jaya

 

 

No Kilang: 09-6170416

Atau lawati hasil kerja kami di www.ezzueriche.com.my

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anda Perlukan Khidmat Nasihat Daripada Kami?

Isikan maklumat di bawah dan kami akan hubungi anda

× Boleh kami bantu anda?